Bilgi Merkezi Hesabım | Kütüphaneciye Sor | |

  • EN
  • TR
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Khas

  • Ana menü
  • Araştırma Araçları
      • Kitap, Makale ve daha fazlası
        • Katalog Tarama
        • Veritabanları
        • KhaSe@rch (Tüm Kaynaklarda Ara)
        • e-dergiler
        • e-kitaplar
        • Akademik Arşiv
        • Ulusal Kültür Belgeliği
  • HİZMETLER
      • Sizin İçin
        • Öğrenciler
        • Akademisyenler
        • İdari Personel
        • Mezunlar
        • Dış Kullanıcı
        • Diğer Kütüphaneler
      • Bilgi Merkezi Hizmetleri
        • Ödünç İşlemleri
        • Öğrenci Rezerv
        • Kütüphaneler Arası Ödünç ve Doküman Sağlama
        • Bilgi Kaynağı İsteği
        • Sıkça Sorulan Sorular
  • BM Hakkında
      • GENEL BİLGİLER
        • Vizyon, Misyon ve Değerler
        • Çalışma Saatleri
        • Çalışanlar
        • Staj Olanakları
        • Üye Olduğumuz Organizasyonlar
      • POLİTİKALAR VE KURALLAR
        • Kullanıcı Hakları ve Sorumlulukları
        • Bağış Politikası
        • Veritabanlarının Kullanımı
  • İLETİŞİM
  • Bm Hakkında
  • Bm Hakkında
  • Genel Bilgiler
  • Çalışanlar
Mehmet MANYAS Bilgi Merkezi Direktörü

mehmet.manyas@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1144

Serap ÖZYURT Bilgi Merkezi Yöneticisi

serap.ozyurt@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1151

Alper MENEMENLİOĞLU Elektronik Kaynaklar Kütüphanecisi

alper.menemenlioglu@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1147

Balkan TALU Vardiya Sorumlusu

balkan.talu@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1291

Güntay Didem ÖNAL Ulusal Kültür Belgeliği Sorumlusu

didemo@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1846

İbrahim Semo Akademik Arşiv Kütüphanecisi

ibrahim.semo@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1148

Özen YILMAZ Koleksiyon Geliştirme Kütüphanecisi

ozen.yilmaz@khas.edu.tr

0 212- 5336532 / 1145

İletişim

  • Adres: Cibali Mah. Hisaraltı Cad. No:17 Fatih / İSTANBUL 34083

  • Tel: +90 (212) 533 57 50

  • Email: bilgimerkezi@khas.edu.tr

Takip Edin

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Kadir Has Üniversitesi

© Copyright 2014. All Rights Reserved.